Karnis

Pliszé Kft. karnisok
Mivel az ördög mindig a részletekben lakik (de hát lakni neki is kell valahol), nagy hangsúlyt fektetünk abba, hogy ha már függönyei legszebb álmának tükrei, azok tartószerkezetéről szóló elképzeléseit se kelljen korlátoznia a már unalmas tömeggyártásból kikerülő fajtákra és formákra. Ne kössön kompromisszumokat tehát ebben sem, karnisait rövid határidővel méretre gyártjuk Önnek és fel is szereljük őket otthonában. Még unikornisok varázserejének segítségét sem kell hozzá igénybe vennünk.

Hiszen a karnis sem csak a függöny tartószerkezete, hanem ugyanúgy dísze otthonának, éppúgy fontos eszköze a lakberendezésnek, mint ahogy a rajtuk függő, róluk leomló anyagzuhatagok. A karnisoknak éppen ezért a hagyományos funkciójuk betöltése mellett mindenképpen illeszkedniük kell a lakás hangulatához, berendezéséhez. Érdemes már a ház tervezésénél elgondolkodni azon, hogy milyen típusú függönytartó szerkezetet szeretne használni és hová kívánja majd felhelyezni azokat.

Segítségképpen a tervezéshez egy kis karnisügyi ismertető:

Sínes karnis

Talán a legismertebb karnistípus, a leggyakoribb árnyékolástechnikai megoldások közé tartozik. Modern és klasszikus stílusú lakásokban egyaránt használható. Ezek a karnisok esztétikailag azonban kevésbé mutatósak ezért alkalmazásukat olyan helyeken ajánljuk, ahol nem, vagy csak kevésbé látszanak.

Rúdkarnis

A rúdkarnis az előzőnél sokkal dekoratívabb árnyékolási megoldás, éppen ezért népszerű karnis típus. Egyszerű lekerekített formái miatt bármilyen hangulatú enteriőrben jól alkalmazhatóak.

Panelkarnis

A panelkarnisok a legújabb árnyékolástechnikai megoldások közé tartoznak. Praktikusak és egyszerűek, ezért a modern lakások függönyözésénél közkedvelt megoldás.

Pliszé Kft.

Cím:
9081 Győrújbarát, István utca 215.
E-mail:
pliszekft@vnet.hu
Telefon/fax:
96/456-660, 30/444-7020
Nyitva tartás:
Hétfőtől péntekig: 7:30 – 15:30
Szombaton: 9:00 – 12:00