Bemutatkozás

Küldetésünk a fény.
A fény öltöztetése.
Azért dolgozunk, hogy Ön szabályozhassa, mennyi érkezik belőle és mennyi marad odakint. Keretet adunk falak és ablakok által határolt életterének, ezzel segítünk Önnek, hogy a nyár hűvösebb és a tél világosabb lehessen.
És hogy hogyan? Úgy, hogy mesebeli varázslók vagyunk.
Függönyrúd a varázspálcánk és köpönyegünk- ben bőven van annyi anyag, amely elég az Ön ablakainak felöltöztetéséhez. Varázsütésünkre színek teremnek otthonában. Beengedjük, vagy épp kizárjuk a kinti világot – mindez csupán az Ön elsuttogott kívánságain múlik. Engedje tehát szabadjára álmait. Szorgos manók és tündérek egész hada dolgozik saját műhelyeinkben azon, hogy valóra válthassuk őket. Ha hív minket, hétmérföldes csizmánkban azonnal ott termünk.
Összeszokott, gyakorlott mozdulatokkal mérünk fel, mérünk le és mérünk ki mindent. Mértani a pontosság, hiszen mérhetetlen tapasztalattal rendelkezünk. És bátran ígérhetjük, a változás összemérhetetlen lesz.
Engedje, hogy láthatóvá varázsoljuk Önnek a lágy tavaszi szellőt, a hajnali napsugarat, és kezeink munkája nyomán megláthatja végre ablakai mosolyát.
Legyen az otthon vagy munkahely, hatalmas várkastély, vagy iciri-piciri kerti lak – ablakait méltó díszbe öltöztetjük. Mert ruha valamire mindig kell. Ha nem emberre, akkor ablakra mindenképp.
Küldetésünk a fény.
A fény öltöztetése.

Szeretettel:

Tárkányi Zsuzsa
ügyvezető

Kapcsolat otthona fényéhez

Pliszé Kft.

Cím:
9081 Győrújbarát, István utca 215.
E-mail:
pliszekft@vnet.hu
Telefon/fax:
96/456-660, 30/444-7020
Nyitva tartás:
Hétfőtől péntekig: 7:30 – 15:30
Szombaton: 9:00 – 12:00